Lokalmat-workshop
tor. 08. feb.
|Fru Blom
En lokalmatprodusent står foran mange veivalg og det krever en stø og målrettet kurs for å lykkes. Hvordan skiller du deg ut, hva er unikt med ditt produkt, ditt konsept?
Tid og sted
08. feb. 2024, 18:00 – 21:00
Fru Blom, Storgata 2, 1890 Rakkestad, Norge
Om arrangementet
En lokalmatprodusent står foran mange veivalg og det krever en stø og målrettet kurs for å lykkes. Hvordan skiller du deg ut, hva er unikt med ditt produkt, ditt konsept?
Velkommen til workshop, en real arbeidsøkt der du som deltager og din bedrift er i fokus. Din case er ditt produkt, og gjennom kvelden står sparring og feedback sentralt. Her kan dine ideer pitches, testes og du kan få feedback på dine egne ideer, enten det gjelder produkt, design, emballasje, distribusjon eller marked. Målet er at du skal gå fra workshopen med noen bekjentskaper rikere og noen veivalg klokere.
Som deltaker forbereder du din case som du presenterer i plenum, og sammen sparrer vi rundt ditt behov. Det kan være produktutvikling, vekst og kommersialisering – alt basert på dine ambisjoner og din strategi. Resultatet er at du, etter endt kveld: - Blir mer bevisst hvordan du kan selge ditt produkt, øke volum, sikre lønnsomhet og nå nye ønskede kunder - Har knyttet nettverk med andre lokalmatprodusenter - Lært av andre produsenter som står i ulike utviklingsløp
Dette er for vekst- bedrifter og lokalmatprodusenter i tidlig fase, som har et ønske om å lære mer om kommersialisering, øke volum og lønnsomhet i bedriften.
Arrangementet er gratis, og er støttet av Viken Fylkeskommune.
Påmelding og spørsmål rettes til Camilla Ødegård innen 20.01.24 på camilla@guldkorn.no