Lokalmat-workshop på Nordre Alvim Gård
tor. 22. aug.
|Alvim
En lokalmatprodusent står foran mange veivalg og det krever en stø og målrettet kurs for å lykkes. Hvordan skiller du deg ut, hva er unikt med ditt produkt, ditt konsept?
Tid og sted
22. aug. 2024, 18:00 – 21:00
Alvim, Fredrikstadveien 4, 1711 Sarpsborg, Norge
Om arrangementet
Vi gjentar suksessen fra våres!
En lokalmatprodusent står foran mange veivalg og det krever en stø og målrettet kurs for å lykkes. Hvordan skiller du deg ut, hva er unikt med ditt produkt, ditt konsept?
Prosjektleder i Guldkorn, Camilla Ødegård, leder deg gjennom denne workshopen på Nordre Alvim Gård, der din case er ditt produkt. Gjennom kvelden står sparring og feedback sentralt.
Her kan dine ideer pitches, testes og du kan få feedback på dine egne ideer, enten det gjelder produkt, design, emballasje, distribusjon eller marked. Målet er at du skal gå fra workshopen noen bekjentskaper rikere og noen veivalg klokere.
Som deltaker forbereder du din case som du presenterer i plenum, og sammen sparrer vi rundt ditt behov. Det kan være produktutvikling, vekst og kommersialisering –alt basert på dine ambisjoner og din strategi.
Resultatet er at du, etter endt kveld: - Blir mer bevisst hvordan du kan selge ditt produkt, øke volum, sikre lønnsomhet og nå nye ønskede kunder - Har knyttet nettverk med andre lokalmatprodusenter - Lært av andre produsenter som står i ulike utviklingsløp
Målgruppen for workshopen er for vekstbedrifter og lokalmatprodusenter i tidlig fase, som har et ønske om å lære mer om kommersialisering, øke volum og lønnsomhet i bedriften.
Arrangementet er gratis, og er en del av prosjektet: “Fra Idè til hyllevare”. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Østfold Fylkeskommune.
Påmelding til: smakpaostfold@guldkorn.no
Påmeldingsfrist: Snarest
Om Guldkorn - Smak på Østfold
Guldkorn - Smak på Østfold er et samarbeidsforum for hele verdikjeden innen mat og drikke i Østfold. Guldkorn skaper de gode møteplassene for kunnskap, nettverk og nyskaping på tvers av fag- og produktområder. Vår visjon er å bli Norges sterkeste region på mat og drikke, og nå inviterer vi deg som er lokalmatprodusent med ønske om vekst, til workshop - en real arbeidsøkt der du som deltager og din bedrift er i fokus.