

Tid & Sted
28. sep., 10:00 – 14:30
Verket Scene, Bernt Ankers gate 19, 1534 Moss, Norge
Om arrangementet
Velkommen Trendkonferansen 2023!
Målet er å få mer lokalmat på menyene i Østlandet. Vi gjør dette ved å koble nøkkelpersoner i HORECA-markedet (kjøkkensjef, innkjøpssjef, hotelleier og servitør) direkte til lokalmatprodusentene.
Målgruppen er:
- HORECA, kurs og konferanseaktører
- Eksisterende og potensielle lokalmatprodusenter
Tema er "Lokalmat – et trendy innslag på en tallerken." Men hvorfor – og hvordan velge lokalmat? Hvilke lokalmatprodusenter finnes?
Konferansen tilrettelegger for at stab og nøkkelpersoner skal bli mer kjent med produsenten, smake på råvarene og lære historien bak. For så å fortelle den videre til sine gjester. På samme måte, legger konferansen til rette for at lokalmatprodusentene skal kunne selge seg inn til kjøkkensjefens hjerte.
Program for dagen
10.00-10.10 Hei og velkommen ved Camilla Ødegård
10.10-10.40 Kategoriutvikling og trender på lokalmat i NorgesGruppen Eivind Haalien, lokalmat-ansvarlig i Meny
10.40-11.00 Kjenn din leverandør – effekten av storytelling ved Michal og Tatiana, St. Peters Restaurant
Pause
11.10-11.40 Trender innen lokalmat ved Petter Bjørgan fagsjef for lokalmat i Stiftelsen Norsk Mat
11.40-12.10 Lokalmat-satsinger i vår region:
- Smaken av Indre, Matreise
- Moss i Sentrum, Kristin UttakleivMatfatet Ørje
- Haldenkanalen Camilla Nordmo
12.10-12.40 Lunsj: Smak på Østfol
12.40-13.00 Trender og trendanalyser ved forsker Stine Alm Hersleth, Nofima
13.00-13.30 Presentasjon av produsentene (navn, råvare og geografi) v/Camilla Ødegård
13.30-14.30 Mingling og kobling
14.30 Takk for nå, vel hjem!
Påmelding til: smakpaostfold@guldkorn.no
Konferansen er støttet av Viken Fylkeskommune
Billetter
Price
Quantity
Total
Trendkonferansen 2023
kr 0,00
kr 0,00
0kr 0,00
Total
kr 0,00