Tid og sted
10. okt. 2023, 10:00 – 14:30
Son, Hollandveien 30, 1555 Son, Norge
Om arrangementet
Bygging av sterke matregioner med identitet og attraksjonskraft står høyt både i regjeringens strategi «Matnasjonen Norge» og i den nasjonale reiselivstrategien «Sterke inntrykk med små avtrykk».
Flere verktøy er pekt på for å nå de nasjonale målsetningene - ett av disse er merkeordningen Beskyttede Betegnelser. Landbruks- og matdepartementet og Stiftelsen Norsk Mat har en felles ambisjon om å kunne telle til hele 50 Beskyttede Betegnelser i Norge i 2030!
Vi er i gang med en workshop-turné og Østfold er neste region som utfordres i denne nasjonale satsingen.
I samarbeid med Statsforvalteren i Oslo og Viken, Innovasjon Norge Oslo Viken, Viken Fylkeskommune og Guldkorn inviterer Stiftelsen Norsk Mat dere som er viktige bidragsytere til en felles arbeidsøkt for å tegne kartet og definere Østfold som en enda mer attraktiv matregion! Kanskje har dere et potensial for en eller flere Beskyttede Betegnelser?
Tirsdag 10. oktober, kl. 10.00 - 14.30 på Son Spa, Hollandsveien 30, 1555 Son
- Ankomst og registrering fra kl. 09.30
- Introduksjon og arbeidsøkter del 1 og 2
- Lang lunsj med lokalt tilsnitt
- Oppsummering av workshop og veien videre
Stiftelsen Norsk Mat har engasjert Mimir AS til å være med å fasilitere workshopen.
Vi gleder oss til å se deg!
Har du spørsmål til workshopen? Ta kontakt med Marit Strand, prosjektleder BB 2030, på tlf. 926 14 992 eller epost: marit.strand@norskmat.no