top of page

Workshop: Definer matregionen Østfold

tir. 10. okt.

|

Son

Registration is closed
See other events
Workshop: Definer matregionen Østfold
Workshop: Definer matregionen Østfold

Tid og sted

10. okt. 2023, 10:00 – 14:30

Son, Hollandveien 30, 1555 Son, Norge

Om arrangementet

Bygging av sterke matregioner med identitet og attraksjonskraft står høyt både i regjeringens strategi «Matnasjonen Norge» og i den nasjonale reiselivstrategien «Sterke inntrykk med små avtrykk».

Flere verktøy er pekt på for å nå de nasjonale målsetningene - ett av disse er merkeordningen Beskyttede Betegnelser. Landbruks- og matdepartementet og Stiftelsen Norsk Mat har en felles ambisjon om å kunne telle til hele 50 Beskyttede Betegnelser i Norge i 2030!

Vi er i gang med en workshop-turné og Østfold er neste region som utfordres i denne nasjonale satsingen.

I samarbeid med Statsforvalteren i Oslo og Viken, Innovasjon Norge Oslo Viken, Viken Fylkeskommune og Guldkorn inviterer Stiftelsen Norsk Mat dere som er viktige bidragsytere til en felles arbeidsøkt for å tegne kartet og definere Østfold som en enda mer attraktiv matregion! Kanskje har dere et potensial for en eller flere Beskyttede Betegnelser?

Tirsdag 10. oktober, kl. 10.00 - 14.30 på Son Spa, Hollandsveien 30, 1555 Son

  • Ankomst og registrering fra kl. 09.30
  • Introduksjon og arbeidsøkter del 1 og 2
  • Lang lunsj med lokalt tilsnitt
  • Oppsummering av workshop og veien videre

Stiftelsen Norsk Mat har engasjert Mimir AS til å være med å fasilitere workshopen.

Vi gleder oss til å se deg!

Har du spørsmål til workshopen? Ta kontakt med Marit Strand, prosjektleder BB 2030, på tlf. 926 14 992 eller epost: marit.strand@norskmat.no

Del arrangementet

bottom of page