top of page

Bama Storkjøkken avd. Østfold

Bama Storkjøkken AS avd. Østfold har sine kontorer og lager i Rygge, i hjertet av vårt distrikt - Østfold og Follo. Vi i Bama Storkjøkken er opptatt av lokal mat. Å handle lokalt er en måte å tenke globalt på. Det er ingen grunn til å gå over bekken etter vann...

Kontakt

+47

Instagram.png
Facebook.png

Bli bedre kjent med

Bama Storkjøkken avd. Østfold

Vi er selvfølgelig glad i våre litt mer eksotiske frukter og grønnsaker også, men jo mer produksjon av høy kvalitet som foregår på hjemmebane, jo bedre er det. For de lokale bøndene. For miljøet. Ved å satse seriøst på lokalmat ønsker vi ikke bare å bli litt grønnere og mer kortreist, men å få enda bedre råvarer å by på. Det skal være kort og godt.


Her er vi best tilgjengelig for flest mulig, både for våre kunder og våre produsenter av frukt og grønnsaker. Kundemassen spenner seg fra institusjonskjøkken, kantiner, hoteller og gourmetrestauranter til skoler og barnehager. Vi er en av 18 driftsenheter i Bama Gruppen AS Divisjon Storkjøkken, hvorav alle driftsenhetene er fordelt og lokalt forankret i hele Norge. Dette gjør Bama ledende innen salg, markedsføring og distribusjon av frukt og grønnsaker til storkjøkken markedet.

Du liker kanskje også...

bottom of page