Villa Mat og Mer

Villa Mat og Mer ligger i en gammel Villa i Mysen, klemt inn mellom nye mursteinsbygninger. Villa Mat og Mer er spisestedet med leken atmosfære og frisk, folkelig mat.

Kontakt

+47

Instagram.png
Facebook.png

Bli bedre kjent med

Villa Mat og Mer

Vi tilbyr deg en god caféopplevelse på dagtid eller et velsmakende restaurantbesøk på kveldstid – alt på et sted. Vi ønsker at våre gjester skal glede seg over et samlingsted der ro, kvalitet, matglede, service og en trivelig atmosfære står i sentrum.


På Villa Mat og Mer vil vi leke med den norske maten. Kjente råvarer, kjente retter med en liten ny vri, smakstilsetning eller tilbehør. Vi har kjærlighet til norsk mat.  Området rundt oss her i Østfold bugner av gode råvarer og vi gjør det vi kan for å kunne tilby gjestene litt av utvalget. Vi har fått laget vår egen Villapølse hos slakteren i Rakkestad, hjort får vi fra Bill i Trømborg, Smaalenenes kylling får vi levert på kjøkkenet av Sven Anders Holmen, ferskt kjøtt fra lokale bønder, norsk fisk på is får vi 2 ganger i uken og da får vi også levert ferske grønnsaker og annet vi trenger av gode norske råvarer.


Vi ønsker å ha fokus på ærlig mat. Tradisjonsmat og mat med ferske norske råvarer med rene, gode og klassiske smaker.

Du liker kanskje også...