Elgburger

En vri på det klassiske og populære burgeren!

Utstyr:

Grill (helst gass)

Klype/stekespade

Idé:

Burger med tyttebær, sylta beter, sur agurk og hamburgerbrød. En vri på det klassiske og populære burgeren. Vi benytter oss av elg som er typisk Østfold med mye skog. Vi har også mye tyttebær som vi bruker i dressingen for å gi en frisk og syrlig smak. Vi benytter oss også av grove burgerbrød laget på lokale melsorter.

Servering:

Dressingen kan være fin å ha på sprutflaske. Ha kuttet sylteagurk, tomat og rødløk ferdig kuttet. Grill burgeren, og rist gjerne brødene. Monter burger og server på tallerken eller hamburgerlomme. Dette er effektivt og mettende.

Slik gjør du det:

Grill burgeren, og rist gjerne brødene. Monter burger og server på tallerken eller hamburgerlomme. Dette er effektivt og mettende.

Du trenger:

20 porsjoner

20 Elgburgere

20 Hamburgerbrød

Sylta beter

Sur agurkmed 

Tyttebærdressing

100 porsjoner

100 Elgburgere

100 Hamburgerbrød

Sylta beter

Sur agurkmed 

Tyttebærdressing

250 porsjoner

250 Elgburgere

250 Hamburgerbrød

Sylta beter

Sur agurkmed 

Tyttebærdressing

500 porsjoner

500 Elgburgere

500 Hamburgerbrød

Sylta beter

Sur agurkmed 

Tyttebærdressing