Jaktwürst

En grov og smakfull pølse!

Utstyr:

  • Grill

  • Klype

  • Pølsepapir

Idé:

En grov og smakfull pølse. Denne tåler litt «juling» det vil si tåler en del varme før den sprekker - og blir tørr. Det er få komponenter som trengs. Husk en god sennep, gjerne litt sterk og grov. Denne pølsa er knallgod i den grove vaffelen, men også i lompe fra Buer.

Servering:

Bruker du pølsebrød er det ekstra godt om du rister det på grillen. Legg vaffel/lompe/brød i pølsepapiret, legg pølsa oppi og server.

Slik gjør du det:

Stek pølsa på begge sider en 5 minutters tid, til den er gjennomvarm.

Du trenger:

20 porsjoner

20 gode grove pølser

20 vafler, lomper eller pølsebrød

Ketchup

Sennep

100 porsjoner

100 gode grove pølser

100 vafler, lomper eller pølsebrød

Ketchup

Sennep

250 porsjoner

250 gode grove pølser

250 vafler, lomper eller pølsebrød

Ketchup

Sennep

500 porsjoner

500 gode grove pølser

500 vafler, lomper eller pølsebrød

Ketchup

Sennep