Jaktwürst
En grov og smakfull pølse!
Utstyr:
Grill
Klype
Pølsepapir
Idé:
En grov og smakfull pølse. Denne tåler litt «juling» det vil si tåler en del varme før den sprekker - og blir tørr. Det er få komponenter som trengs. Husk en god sennep, gjerne litt sterk og grov. Denne pølsa er knallgod i den grove vaffelen, men også i lompe fra Buer.
Servering:
Bruker du pølsebrød er det ekstra godt om du rister det på grillen. Legg vaffel/lompe/brød i pølsepapiret, legg pølsa oppi og server.
Slik gjør du det:
Stek pølsa på begge sider en 5 minutters tid, til den er gjennomvarm.
Du trenger:
20 porsjoner
20 gode grove pølser
20 vafler, lomper eller pølsebrød
Ketchup
Sennep
100 porsjoner
100 gode grove pølser
100 vafler, lomper eller pølsebrød
Ketchup
Sennep
250 porsjoner
250 gode grove pølser
250 vafler, lomper eller pølsebrød
Ketchup
Sennep
500 porsjoner
500 gode grove pølser
500 vafler, lomper eller pølsebrød
Ketchup
Sennep