top of page

Bamsrudlåven finalist i Det Norske Måltid

Det Norske Måltid er en kåring av de beste mat- og drikkeproduktene i Norge. I morgen, 2. februar er selve finalen og en av finalistene i Årets Søtsak er Bamsrudlåven og deres krokan.

Rune Klufterud hos Bamsrudlåven kan fortelle at det var nære på de ikke kom med i finalen. De hadde sendt sin krokan som skulle bedømmes av juryen, men et eller annet sted ble den borte på veien. Heldigvis dukket krokanen opp igjen, for den ble nemlig til én av de tre finalistene til Årets Søtsak.


Det Norske Måltid har siden 2008 jobbet for å posisjonere norsk mat. Deres mål er å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon. Dette er et nasjonalt omdømmearrangement på lik linje med Matstreif og Internationale Grüne Woche. Derfor betyr deltakelse her mye for vekst og synliggjøring av produktene.


Torsdag 2. februar er finaledagen. Det markerer også det 15. året hvor DNM hyller dyktige produsenter i Norge. På dagen setter Stiftelsen Norsk Mat matkultur på agendaen og kveldens jubileumsfinale fylles med spenning, fest og jubel.

Guldkorn deltar på både fagdag og finalen, og vi gleder oss til å heie på Bamsrudlåven.

Коментарі


bottom of page