top of page

En real arbeidsøkt for lokalmatprodusenter med ønske om vekst

En lokalmatprodusent står foran mange veivalg og det krever en stø og målrettet kurs for å lykkes. Hvordan skiller du deg ut, hva er unikt med ditt produkt, ditt konsept? Forrige uke var det klart for lokalmat-workshop i regi av Guldkorn - en real arbeidsøkt for lokalmatprodusenter med ønske om vekst.
Prosjektleder i Guldkorn, Camilla Ødegård, ledet den motiverte gjengen av lokalmatprodusenter gjennom workshopen i Fru Blom's lokaler i Rakkestad. Målgruppen for workshopen var vekstbedrifter og lokalmatprodusenter i tidlig fase, som har et ønske om å lære mer om kommersialisering, øke volum og lønnsomhet i bedriften


Og det ble en fruktbar og nyttig kveld. Gjennom kvelden stod sparring, erfaringsutveksling og feedback sentralt. Målet var at deltagerne skulle gå fra workshopen noen bekjentskaper rikere og noen veivalg klokere. Alle deltagerne fikk presentere sitt produkt og sine utfordringer, og deltagerne egne erfaringer ble delt over bordet. Temaer som produktutvikling, vekst og kommersialisering var viktige temaer. Hvordan justere dine ambisjoner og legge en strategi som passer for akkurat deg? Deltagerne fikk med seg mange råd på veien, og jobbet også konkret med sine egne produkter. Med andre ord en skikkelig arbeidsøkt.


«Guldkorn samlet oss, og gav oss ting å tygge på. Både mentalt og fysisk. Det er godt å kjenne at vi er flere som lurer på masse. Veien blir til mens vi går, og av hverandre har vi mye spennende å lære. Tusen takk Guldkorn. Vi har tatt med oss masse nye tanker, og hentet frem noen gamle»

Innerst i Elva, Marker


«Det var for meg nyttig og inspirerende å delta på denne workshopen. 

Jeg står igjen med et klarere bilde av hva som er viktig for oss, og i tillegg mer fokusert på å få det til. Og ikke la andre unyttige og ubetydelige ting stå i veien for målet»

Kristoffer Hodnebrog, Skauen Gård - OnsøyTakk til alle deltagerne, som raust delte av sine erfaringer. Vi i Guldkorn heier på dere og gleder oss til å følge dere på veien videre!Flere muligheter til å delta

Lokalmat-workshopen på Fru Blom var gratis for deltagerne, og ble gjennomført som en del av prosjektet: “Fra Idè til hyllevare”. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Østfold Fylkeskommune.


Tenker du at en slik workshop også kan være noe for deg? Prosjektet: Fra Ide til hyllevare" kommer til å sette opp flere workshoper med samme tema på andre siden av sommeren. Datoer legges ut på www.guldkorn.no og i våre kanaler i sosiale medier etterhvert, så følg med.Flere muligheter til å delta

Tenker du at en slik workshop også kan være noe for deg? Det blir satt opp flere workshoper med samme tema på andre siden av sommeren. Datoer legges ut på www.guldkorn.no og i våre kanaler i sosiale medier etterhvert, så følg med.

Komentar


bottom of page