top of page

Er du klar til å utvikle deg? Vil du styrke etterspørselen etter dine lokale produkter?


Save the date

Interreg-prosjektet Grensen smaker inviterer til spennende lunsj til lunsj workshop 24. - 25. februar på Inspiria Science center i Sarpsborg. Workshopen er gratis for deg som produsent. Begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder.


Prosjektet Grensens Smaker gir deg kunnskap og inspirasjon om anbuds- og

eksportregler, slik at du kan nå flere kunder innenfor offentlig sektor og kunder i nabolandet Sverige. Du får støtte til å utvikle deg, utvide kunnskapene dine og møte andre produsenter som også ønsker å vokse.


Det handler om å skape bedre muligheter for deg som produsent, og samtidig bidra til en mer bærekraftig framtid for lokal mat og drikke i Värmland og Østfold.


Detaljert program for workshopen kommer over nyttår.


Meld din deltakelse senest 28 januar 2025:

Camilla Nordmo Prosjektleder, Guldkorn






Kort om prosjektet

Prosjekteier Nifa driver sammen med INSPIRIA Science Center det grenseløse Interreg-prosjektet «Grensens Smaker – kompetanse, kapasitet og kjøpekraft for bærekraftige måltider i Värmland og Østfold». Prosjektet finansieres av Interreg Sverige-Norge.


INSPIRIA Science Center er prosjektleder på norsk side. Guldkorn og Østfold fylkeskommune er med som ressurs i prosjektledelsen, og er sammen med Visit Østfold aktive samarbeidspartnere i prosjektet. På svensk side er det Nifa, en bransjeforening som består av en rekke medlemsbedrifter som forenes rundt ideen om å utvikle mat- og drikkeproduksjon i Värmland, som leder prosjektet.


Prosjektperiode1. mai 2024 – 30. april 2027



Comments


bottom of page