Save the date
Interreg-prosjektet Grensen smaker inviterer til spennende lunsj til lunsj workshop 24. - 25. februar på Inspiria Science center i Sarpsborg. Workshopen er gratis for deg som produsent. Begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder.
Prosjektet Grensens Smaker gir deg kunnskap og inspirasjon om anbuds- og
eksportregler, slik at du kan nå flere kunder innenfor offentlig sektor og kunder i nabolandet Sverige. Du får støtte til å utvikle deg, utvide kunnskapene dine og møte andre produsenter som også ønsker å vokse.
Det handler om å skape bedre muligheter for deg som produsent, og samtidig bidra til en mer bærekraftig framtid for lokal mat og drikke i Värmland og Østfold.
Detaljert program for workshopen kommer over nyttår.
Meld din deltakelse senest 28 januar 2025:
Camilla Nordmo Prosjektleder, Guldkorn
Kort om prosjektet
Prosjekteier Nifa driver sammen med INSPIRIA Science Center det grenseløse Interreg-prosjektet «Grensens Smaker – kompetanse, kapasitet og kjøpekraft for bærekraftige måltider i Värmland og Østfold». Prosjektet finansieres av Interreg Sverige-Norge.
INSPIRIA Science Center er prosjektleder på norsk side. Guldkorn og Østfold fylkeskommune er med som ressurs i prosjektledelsen, og er sammen med Visit Østfold aktive samarbeidspartnere i prosjektet. På svensk side er det Nifa, en bransjeforening som består av en rekke medlemsbedrifter som forenes rundt ideen om å utvikle mat- og drikkeproduksjon i Värmland, som leder prosjektet.
Prosjektperiode1. mai 2024 – 30. april 2027
Comments