Smak på Østfold - konferansen 2024
man. 04. nov.
|Verket Scene, Moss
Årets tema er: SMAK - med fokus på håndverket, kvaliteten, de fantastiske råvarene og de dedikerte produsentene.


Tid og sted
04. nov. 2024, 09:00 – 15:30
Verket Scene, Moss, Bernt Ankers gate 19, 1534 Moss, Norge
Om arrangementet
Årets viktigste møteplass for deg som jobber med mat i Østfold!
Smak på Østfold konferansen kobler innkjøpere i HORECA-markedet med lokale produsenter - med mål om mer Østfoldmat på menyen!
NÅR: Mandag 4. november fra 09.00 - 15.30 Konferansen er lagt til en mandag, slik at også du som jobber i restaurant kan bli med!
HVOR: Verket Scene, Moss, Bernt Ankers gate 19, 1534 Moss
Årets tema er: SMAK - med fokus på håndverket, kvaliteten, de fantastiske råvarene og de dedikerte produsentene.
En konferanse for deg som:
er nøkkelperson i HORECA
kjøkkensjef
innkjøpssjef
hotelleier
kokk
servitør
jobber med kurs - og konferanse
driver opplevelsesbedrift med fokus på lokalmat
er lokalmatprodusent eller har planer om å bli det
brenner for å få mer Østfoldmat på flere fat
Les mer på nettsiden til konferansen:
https://www.guldkorn.no/smakpaostfoldkonferansen
Program
Det er folka som gjør dagen, og Smak på Østfold-konferansen samler mange spennende stemmer på scenen. Konferansen byr på et rikholdig program som gir nyttig innsikt om Østfoldmaten. På konferansen møter du noen av våre fremste Østfoldprodusenter og får smake på våre lokale matskatter.
Her er de som fyller scenen på Smak på Østfold-konferansen på Verket Scene i Moss mandag 4. november 2024:
PROGRAM FOR DAGEN:
09.00: Registrering og mingling
09.30: Hei og velkommen ved konferansier Finn-Erik Blakstad
09.50: Lokalmatløftet ved Ida Marie Ruud Stemmedalen, prosjektleder i Guldkorn
10.10: Kan Beskyttede Betegnelser bidra til å gjøre Østfold til en mer attraktiv matregion? ved Stiftelsen Norsk Mat.
Smak på...
10.40: Smak på Holli Mølle ved Trygve Nesje, gründer Holli Mølle
11.00: Smak på LilleBlad ved Håkon Tillier og Bjørn Heller, gründere Lille Blad
11.20: Smak på Brødr. Ringstad ved Kjell Ringstad, eier, daglig leder og pølsemaker/kjøttskjærer, Brødr. Ringstad
11.40: Smak på Den Sorte Havre ved Ingunn Anstensrud, Daglig leder Den Sorte Havre
12.00: Lunsj - Smak på Østfold
13.00: Støtvig Hotel - lidenskap for god mat og godt vertskap ved Nina Nilsen, Hotelldirektør Støtvig Hotel
13.20: Plateful gir fantastiske råvarer fantastiske muligheter til å bli fantastisk mat! ved Lars-Kristian Steiro, CEO/Daglig leder og grunnlegger Plateful
13.40: Direkte fra gård til kjøkken ved David Kirby, Daglig leder Dagens
14.00: Bli kjent med Østfoldprodusentene ved Camilla Nordmo, Prosjektleder i Guldkorn.
Alle produsentene som er tilstede med stand presenterer seg med – navn, produkt, geografi og informasjon om salgskanaler.
14.45: Ettermiddagskaffe med mingling og nettverking
15.30 Takk for nå, vel hjem!
Lunsj
Det serveres lunsj med en Smak av Østfold. Vennligst oppgi allergier og matpreferansen ved påmelding.
Påmelding
Meld deg på innen 28. oktober. Deltagelse på konferansen er gratis.
Er du produsent og vil vise frem dine produkter?
Alle produsenter inviteres til å stille med stand og smaksprøver under konferansen. Slik får du presentert dine produkter og knytte direkte kontakt med HORECA-aktørene. Bestill gratis stand innen 21. oktober til post@smakpaostfold.no
Kontakt
Lurer du på noe? Kontaktperson: Camilla Nordmo, Prosjektleder Telefon: 975 00 512
Epost: camilla.nordmo@guldkorn.no