

man. 20. okt.
|Verket Scene, Moss
Smak på Østfold - konferansen 2025
Årets tema er: Rå smak. Rå opplevelser! Med fokus på håndverket, kvaliteten, de fantastiske råvarene og de dedikerte produsentene.
Tid og sted
20. okt. 2025, 09:00 – 18:00
Verket Scene, Moss, Bernt Ankers gate 19, 1534 Moss, Norge
Om arrangementet
Årets viktigste møteplass for deg som jobber med mat i Østfold!
Smak på Østfold konferansen kobler innkjøpere i HORECA-markedet med lokale produsenter - med mål om mer Østfoldmat på menyen!
Årets tema er: Rå smak. Rå opplevelser! - med fokus på håndverket, kvaliteten, de fantastiske råvarene og de dedikerte produsentene.
NÅR: Mandag 20. oktober fra 09.00 - 18.00. Konferanseprogrammet går fra 09:30-16:00
Konferansen er lagt til en mandag, slik at også du som jobber i restaurant kan bli med!
HVOR: Verket Scene, Moss, Bernt Ankers gate 19, 1534 Moss
Nytt i år! Bli med på uformell After-work på Underverket i etasjen fra kl. 16.00. På AfterWork blir du så lenge det passer. Det er ikke noe offisielt program, bare en uformell arena der du kan mingle og møte nye og gamle bekjente i matbransjen i Østfold. Det serveres mat og det er muligheter til å kjøpe drikke fra Underverkets meny. Baren er åpen utover.
En konferanse for deg som:
er nøkkelperson i HORECA
kjøkkensjef
innkjøpssjef
hotelleier
kokk
servitør
jobber med kurs - og konferanse
driver opplevelsesbedrift med fokus på lokalmat
er lokalmatprodusent eller har planer om å bli det
brenner for å få mer Østfoldmat på flere fat
Les mer på nettsiden til konferansen:
https://www.guldkorn.no/smakpaostfoldkonferansen
Program
Det er folka som gjør dagen, og Smak på Østfold-konferansen samler mange spennende stemmer på scenen. Konferansen byr på et rikholdig program som gir nyttig innsikt om Østfoldmaten. På konferansen møter du noen av våre fremste Østfoldprodusenter og får smake på våre lokale matskatter.
Programmet for dagen slippes snart. Følg med!
Påmelding
Meld deg på innen 13. oktober. Det er begrenset antall plasser. Fjorårets konferanse var fulltegnet.
Pris:
Deltagelse på konferansen er gratis og inkluderer inngang til konferansen på Verket Scene, inngang til AfterWork på Underverket, mat og drikke på konferansen og mat på Underverket. Drikke på Underverket betales av den enkelte selv.
Er du produsent og vil vise frem dine produkter?
Alle produsenter inviteres til å stille med stand og smaksprøver under konferansen. Slik får du presentert dine produkter og knytte direkte kontakt med HORECA-aktørene. Bestill gratis stand innen 13 . oktober til post@smakpaostfold.no
Kontakt
Lurer du på noe? Kontaktperson: Camilla Nordmo, Prosjektleder Telefon: 975 00 512
Epost: camilla.nordmo@guldkorn.no