top of page

Hansa Borg Bryggerier

Hansa Borg Bryggerier er norsk, familieeid og den nest største bryggeri- og drikkevareaktøren i Norge. Våre bryggerier har tradisjoner helt tilbake til midten av 1800-tallet, noe som setter sitt preg på både selskapet og kulturen. Vi er stolte av bedriften og det vi driver med, og har gjennom årenes løp utviklet en kultur som er veldig opptatt av kvalitet, både når det gjelder innsats og resultatet; våre merkevarer.

Bli bedre kjent med

Hansa Borg Bryggerier

En kulturbærer
Uavhengig av markedstrendene har bryggerikonsernet med Borg Bryggerier, Christianssands Bryggeri og Hansa Bryggeri vært en bærer av norsk ølkultur gjennom generasjoner.

Borg Bryggerier i Sarpsborg har en historie som strekker seg helt tilbake til 1855, da Lande Gaard og Bryggeri ble etablert med kjøpmann Hans Hafslund i spissen. Bedriften, som i dag er fylkets eldste industribedrift, har siden 1905 vært eiet av familien Egenæss, som gjennom selskapet Borg Invest har 75 prosent av aksjene i Hansa Borg Bryggerier AS.


Tradisjoner og innovasjoner

De siste årene har Borg Bryggerier gått over til å brygge alt øl på norsk, lokalt korn. Det tradisjonsrike Borg-designet er oppgradert og vi har lansert en spesialølserie. Dette er endringer som er gjort for å styrke merkevaren i et marked med stadig tøffere konkurranse. I dag fremstår Borg Bryggerier som en moderne, effektiv og veldrevet virksomhet, med et tradisjonsrikt og sjarmerende ytre.


Gjennom årenes løp har Hansa Borg Bryggerier utviklet en kultur som er opptatt av kvalitet, bærekraft og innovasjon, og vi jobber sammen for å bringe glede, nytelse og smak til folket!

Du liker kanskje også...

bottom of page