top of page

Norstamp

Norstamp er en totalleverandør av etikett & emballasje til matindustrien. Norstamp leverer alt innen etikett og emballasje:

  • Trykte etiketter, linerless, varseletiketter.

  • Nøytrale etiketter, karbonbånd/overføringsbånd

  • Film til alle slags matprodukter, wrap-around etiketter

  • Miljøvennlig HALOPACK®, resirkulert kartong

  • Kartongemballasje, bølgepapp, IML beger

Våre erfarne og kreative designere hjelper deg i hele designprosessen.

Bli bedre kjent med

Norstamp

Hva kan Norstamp hjelpe deg med?


TRYKTE ETIKETTER

Trykte etiketter på forskjellige type materiale, med riktig lim tilpasset til din behov. Vi leverer alt - uansett om du trenger helt vanlig etikett eller premium finish som skaffer oppmerksomhet i butikkhylla


NØYTRALE ETIKETTER

Etiketter uten trykk, dedikert til merking av paller, kartonger eller produkter. Vi produserer både termoetiketter og termo transfer i valgfri størrelse nøyaktig etter dine ønsker. I tillegg har vi mange standardstørrelser som sikrer hurtig levering.


LINERLESS

Etiketter uten bakpapir er bærekraftig, miljøvennlig og byr på en rekke andre fordeler.
Flere etiketter på rullen, færre rulleskifter, og større eksponeringsflate.


VARSELETIKETTER

I vårt sortiment tilbyr vi varseletiketter med ulike meldinger og symboler. Sikre din transport med riktig etikett, om det er kjøle/frys varer eller produkter som ikke tåler frost. Vi har et bredt utvalg.


KARBONBÅND/OVERFØRINGSBÅND

Termotransfer er en svært effektiv måte å skrive ut variabel informasjon på etiketter eller direkte på emballasjen. Det finnes mange forskjellige typer, størrelser og kvaliteter på karbonbånd. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsning til deg.


FILM

Film har som primær funksjon å beskytte et produkt, men det må også vise informasjon og sikre at produktet blir presentert for kunden på en best mulig måte.
Vi leverer ulike film kvaliteter som anti-fog, enkel åpning, for beskyttende atmosfære, vakuum, UV beskyttelse og motstand mot punktering, kulde og fett.


KARTONG

Vi utvikler innovative, bærekraftige emballasje løsninger i kartong.
I tillegg til å være et meget godt miljømessig valg, hersker det ingen tvil om at kartongemballasje i riktig form og utførelse, er sterkt salgsfremmende for det produkt man ønsker å selge.


BØLGEPAPP

Emballasje av bølgepapp og massivpapp representerer en skog av muligheter! Type bruksområde, nødvendig bæreevne og total logistikk er sentrale arbeidsbetingelser, og avgjør hvilken løsning som vil være riktig for nettopp ditt produkt. Vi vet at det endelige resultatet skal innfri mange krav og forventninger. Vi kvalitets sikrer prosessen ved å følge produktet fra idè, design, konstruksjon, logistikk og helt frem til sluttbruker. Våre emballasjeløsninger er blant annet;

• smarte, fleksible og effektive
• miljøvennlige
• forenklende for logistiske utfordringer
• lønnsomme og senker dine kostnader
• merkevarebyggende og øke salget
• produsert og levert i tråd med rådende standarder og spesifikasjoner


NØYTRALE BEGER

Plastbeger med vanntett lokk og forsegling produsert i polypropylen av høy kvalitet. Produksjonsprosessen er basert på sprøytestøpingsteknologi (injection moulding). Alle våre begre er godkjent for mat og tåler oppvarming i mikrobølgeovn. Beger kan være transparent eller i en spesifikk farge.


TRYKTE BEGER

Trenger du beger med fulltrykk for å benytte hele overflaten og markedsføre ditt produkt maksimalt? Norstamps designavdeling bistår gjerne i din designprosess. Vi har høy fagkunnskap i design, alle relevante grafiske programmer og reprotekniske prosesser.

Du liker kanskje også...

bottom of page