top of page

Quality Sarpsborg

På Quality Hotel i Sarpsborg er vi opptatt av at både voksne og barn skal få opplevelser for livet. Vi er både barnas hotell med Superland/badeland, konferansehotell og et hotell som er opptatt av gode mat opplevelser.


Bli bedre kjent med

Quality Sarpsborg

En ordentlig frokost er for mange den beste starten på dagen. Vi har et godt utvalg av både varmt og kaldt samt utvalgte økologiske frokostvarer. Restaurantkonseptet Brasserie X baserer seg på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her møtes nordiske mattradisjoner og franske brasserietradisjoner med avslappende stemning.


Vi er opptatt av at maten er godt planlagt og godt tilberedt, slik at den både er sunn og velsmakende når du møter den i Restaurant Østfoldstuene. Det skal være ferske og sunne råvarer vi bruker i all vår mat, og vi legger stor flid i tilberedningen av den. Kokkene våre legger stolthet i sitt fag, og det får resultater for deg som gjest. God mat handler om kjærlighet, og vi er stolte av å si at vi har kjærlighet til god mat.


I Restaurant Østfoldstuene serverer vi både husmannskost og tre-retters, og har også en festmeny for deg som skulle føle for å feire litt ekstra en kveld. For kursgjester serverer vi dagens 3-retters med mulighet for oppgradering, og vi har en god à la carte-meny for de som skulle ønske det.

Også i restauranten er alle barn hjertelig velkomne, og vi har derfor laget en egen barnemeny. I de fleste helger og i alle skoleferier har vi i tillegg en helt egen barnebuffét også til middag.


Bar X

I vår Bar X kan du avslutte kvelden med en god drink eller et glass vin etter anbefaling fra våre dyktige bartendere. Fra salongen har du innsyn til Badeland.

Du liker kanskje også...

bottom of page