top of page

Råde Mølle og Kornsilo

Lokal verdiskaping på lokale ressurser!

AS Råde Mølle og Kornsilo er en lokalt eid mølle som samarbeider med Fiskå Mølle AS som er den nest største fôr kjeden etter Felleskjøpet.  Kornet ditt blir fôret ditt eller fôret til nabogården. Den lokale tilhørigheten er vår styrke. Fiskå Mølle AS skal være der bonden er, og dekke den enkeltes behov som produsent. Gjennom kjedesamarbeidet får vi økt konkurransekraft – til det beste for deg som bonde.

Kontakt

928 96 999

+47

Instagram.png
Facebook.png

Bli bedre kjent med

Råde Mølle og Kornsilo

Råde Mølle tar imot lokalt korn, og ved foredling av lokal kornråvare skal vår kraftfôrproduksjon legge grunnlaget for best mulig økonomi hos våre kunder. Miljø og bærekraft er viktig for oss og vi ønsker mest mulig norsk korn i våre kraftfôrblandinger.

Råde Mølle produserer kraftfôr til svin, verp, kylling og kalkun. Gjennom lokale resepter, spesialproduksjon og kundetilpassede konsepter skaper vi også spesialfôr tilpasset driften til den enkelte bonde.


På Råde Mølle er du på fornavn med alle – hos oss er du ikke bare et kundenummer. Her treffer du de samme menneskene hver eneste gang. Ved Råde Mølle har vi egne rådgivere som følger opp kundene våre. Dersom du har spørsmål angående valg av fôr eller ønsker hjelp med å finne løsninger på utfordringer, er våre kunnskapsrike ansatte klare til innsats!  Vi legger stor vekt på produsentenes behov og lokale impulser i markedet, og sikrer samtidig en god standard gjennom Norgesfôr sitt kvalitetssystem.


Vi har i dag 17 ansatte fordelt på utsalgssted i Råde og Sandesund. I møllebutikkene våre fører vi et bredt utvalg av driftsmidler til landbruket, så vel som til hage, hus og hobbydyr.

Lokal produksjon, lokal råvare, fleksibilitet og service er våre fortrinn. Sammen skal vi løfte Østfoldbonden. Velkommen til Råde Mølle – ditt lokale valg.

Du liker kanskje også...

bottom of page