top of page

Restaurant Curtisen

Restaurant Curtisen i Halden, Østfold har en unik beliggenhet i hjertet av Norges flotteste festningsverk, en festning med historie mange hundre år tilbake. Svenskekongen Karl XII møtte her sin skjebne i 1718, men i dag går det fredelig for seg på festningen.

Bli bedre kjent med

Restaurant Curtisen

Restauranten har plass til 40 personer i andre etasje, og 18 personer i Chambre séparée, i første etasje. Vi har en meny som det kan forhåndsbestilles fra, men ofte blir vi oppfordret til å sette sammen en 5-12 retters meny med viner til. Mange av våre gjester vil bli overrasket når de kommer til oss.

Restaurant Curtisen er medlem av Regional matkultur i Østfold / Akershus, og legger derfor stor vekt på regionale produkter. Vi knytter stadig til oss nye lokale produsenter, og satser på sporbare og sesongpregede råvarer.


På Curtisen legger vi stor vekt på vertskapsrollen, vårt hovedmål er at alle gjester skal trives, og få en enestående mat og service opplevelse. Kjell Riise er vår hovmester, og leder våre dyktige servitører. På kjøkkenet står Sebastian Engh sammen med våre flotte lærlinger.

Vi ser frem til å ta i mot dere på Curtisen.

Hjertelig velkommen!

Du liker kanskje også...

bottom of page