top of page

Restaurant Fortet

Restaurant Fortet ligger i anlegget til Høytorp Fort i Mysen. Vi tilbyr catering og har selskapslokaler til enhver anledning. Restauranten ligger i naturskjønne omgivelser ca 1 times kjøring fra Oslo. Høytorp Fort ligger rett bak Momarken travbane. Avkjøring fra riksvei 22 er skiltet.

Bli bedre kjent med

Restaurant Fortet

Hos oss tilbyr vi god hjemmelaget mat, catering tjenester, overnatting, lokaler til bryllup, konfirmasjoner, jubileer, kurs og konferanse. Vår fokus er smak, opplevelser, kvalitet, høy servicegrad og allsidighet.


Bygget hvor restauranten holder til i ble bygget i 1915 og er fredet av riksantikvaren.

Restaurant Fortet har gode selskapslokaler for ditt arrangement, som kan leies til både store og små selskaper. Det er spennende med nye utfordringer og oppsett, og hos oss kan du ta med deg 100 stykker!

Vi har utsøkt, hjemmelaget mat og drikke som vi kan tilby alle gjestene. Vi kan diske opp med flotte koldtbord, nydelig tapas eller 3-retters middager som kan nytes gjennom arrangementet

Med over 15 års erfaring bak oss finner du ikke en bedre tilbyder av selskapslokaler. Vi er stolte av hva vi har fått til så langt, og vi har planer og å fortsette kvalitetsøkningen på våre lokaler i årene fremover.

Du liker kanskje også...

bottom of page