top of page

Sørli Gård

Sørli Gård har en hundre og femti år lang historie. Runar Sørli er 5. generasjons bonde på gården og stortrives med livet blant høner og kyr. Etter å ha tatt over i 1992 har det opparbeidet seg til en melkekvote på 590 tonn, 7500 høner og med alt dette økoligisk har det utviklet seg til å bli en stor virksomhet.

Bli bedre kjent med

Sørli Gård

Å drive økologisk har vært en drøm hele livet. Tanken på at dyra har det bra og at det likevel blir et bra produkt gir meg inspirasjon til å drive med dette hver dag, året rundt.


Høstingen av fóret er også 100% økologisk slik at dyrene kan få det beste grunnlaget. Det er altså ingen form for kunstig jordbruk her på landet.


Alt dette foregår på ni gårder Runar eier og leier. Han samarbeider med tre firmaer som distribuerer produktene. Besøk gjerne websidene her og bli bedre kjent med oss. Kolonihagen, Vingulmark og Cardinal.


Det er kanskje vanskelig å tro at det lønner seg å drive den type jordbruk i Norge, men hvis man virkelig lever for det og ønsker dyrene alt vel er det mulig å gi deg det beste produktet slik at du blir 100% fornøyd - Hver eneste gang.


Nå har Runar også åpnet for å selge økologisk kjøtt rett fra gården i Skjeberg. Drømmen er å starte egen gårdsbutikk med flere produkter og dette er kun et skritt for å nå målet.

Følg gjerne Sørli Gård på Facebook hvor du kan følge livet på gården.


Som Runar sier selv så er det naturlige alltid det beste. Derfor får du nå muligheten til å kjøpe 100% økologisk kjøtt rett fra gården. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille her.

Du liker kanskje også...

bottom of page