top of page

Årsmøte på Ekeby – nye krefter inn i Guldkorn-styret

Styreleder i Guldkorn, Reidar Kaabbel, takker Finn-Erik Blakstad for den spennende omvisningen på Ekeby Gård
Styreleder i Guldkorn, Reidar Kaabbel, takker Finn-Erik Blakstad for den spennende omvisningen på Ekeby Gård

Tirsdag 29. april samlet Guldkorn SA medlemmer, samarbeidspartnere og støttespillere til medlemsmøte og årsmøte på flotte Ekeby Gård. Kvelden satte fokus på samarbeid og videre utvikling av Østfold som matregion – med inspirasjon, faglig påfyll og valg av nytt styre.


Vertskapet på Ekeby, med Finn-Erik Blakstad i spissen, ga oss en engasjerende og lærerik omvisning i bryggeriet. Her fikk vi høre historien bak satsingen, utfordringer og muligheter – og vi fikk selvfølgelig smake på resultatene. Tusen takk til Finn-Erik for både omvisning og en inspirerende omvisning som minnet oss om viktigheten av lidenskap og lokal forankring.





Under medlemsmøtet fikk vi også faglig påfyll fra flere hold:

  • Elise Brenne fra Østfold fylkeskommune ga en god og oppdatert orientering om arbeidet med den nye matstrategien for Østfold – en viktig prosess der Guldkorn er en aktiv medspiller.


  • Rolf-Inge Ølberg fra Kalnes videregående skole presenterte spennende planer og muligheter for Kalnes som et fremtidig matkultursenter i regionen. Vi gleder oss til å følge dette initiativet videre.




Etter medlemsmøtet ble det avholdt årsmøte for Guldkorn SA, med valg av nytt styre.


Styreleder Reidar Kaabbel og administrativ leder tok oss igjennom årsberetning for 2024, årsregnskap for 2024 og budsjett for 2025.


Styreleder Kaabbel påpekte at 2024 har vært et aktivt og viktig år for Guldkorn, hvor vi har fortsatt å styrke Østfold som matregion og skape verdier for lokalmatprodusenter i fylket. Vi har gjennom året skapt en rekke gode aktiviteter, som har engasjert mange av våre medlemmer.


Gjennom målrettet arbeid med kompetanseheving, synlighet, rekruttering og offentlig innkjøp har vi jobbet for at de gode smakene fra Østfold skal komme på flere fat – både i restaurantene, butikkene og offentlige kantiner.


Årsmøtet takket av fire styremedlemmer og lederen for valgkomiteen for solid innsats. Takk for engasjementet til:

  • Ingrid Stokka Sagen (Scandic City, Fredrikstad)

  • Gunnar Fiksdal (Askim Frukt- og Bærpresseri)

  • Bo Pedersen (Øst Kaffekompani)

  • Ole Kristian Bergerud (Østfold Bondelag)

  • Line Werner Kolstad (Gullpakka) – leder av valgkomiteen



Sterkt lag tar Guldkorn videre

Årsmøtet valgt nytt styre. Det nye styret i Guldkorn SA består av:

  • Styreleder: Reidar Kaabbel, Våler kommune

  • Nestleder: Siv Henriette Jacobsen, Østfold Fylkeskommune

  • Styremedlemmer:

    • Therese Kiserud, Bestemor Lillys Kjøkken

    • Håkon Tiller, Lille Blad

    • Mikael Holm Oskarsson, Majoren Restaurant

    • Kristine Hasle, Cafe Sammen


  • Varamedlemmer:

    • Sebastian Engh, Restaurant Curtisen

    • Theodor Bye, Østfold Bondelag


Det nye styret representerer bred kompetanse og solid forankring i både mat, restaurant, opplevelser, offentlig forvaltning og næringsutvikling. Sammen skal vi fortsette å styrke Østfold som en ledende matregion – og sørge for at de gode smakene når ut til enda flere fat.


Representanter for det nye styret i Guldkorn: Reidar Kaabbel (Våler kommune), Håkon Tillier (Lille Blad), Theodor Bye (Østfold Bondelag), Siv Henriette Jacobsen (Østfold Fylkeskommune) og Torstein Maugesten (observatør Østfold Fylkeskommune). Ikke tilstede når bildet ble tatt: Therese Kiserud (Bestemor Lillys Kjøkken) Mikael Holm Oskarsson (Majoren Restaurant),  Kristine Hasle (Cafe Sammen) og Sebastian Engh (Restaurant Curtisen)
Representanter for det nye styret i Guldkorn: Reidar Kaabbel (Våler kommune), Håkon Tillier (Lille Blad), Theodor Bye (Østfold Bondelag), Siv Henriette Jacobsen (Østfold Fylkeskommune) og Torstein Maugesten (observatør Østfold Fylkeskommune). Ikke tilstede når bildet ble tatt: Therese Kiserud (Bestemor Lillys Kjøkken) Mikael Holm Oskarsson (Majoren Restaurant), Kristine Hasle (Cafe Sammen) og Sebastian Engh (Restaurant Curtisen)


Takk til alle som møtte opp – og til Ekeby Gårdsbryggeri for gjestfriheten!




 
 
 

Comentarios


Guldkorn Smak på Østfold logo.png

© 2021 - Guldkorn

Guldkorn SA

co/Kalnes videregående skole

Sandtangen 85, 1712 Grålum

smakpaostfold@guldkorn.no

+47 975 00 512

Det beste fra havet, elvene, skogene og jorda. De fineste folka med den lange erfaringen og det luneste smilet.

Østfold er et bra sted! Vil du smake?

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page