top of page

Nye prosjektledere i Guldkorn

Med stolthet jobber Guldkorn for at Østfold blir Norges råeste region innen mat og drikke. Vi styrker nå denne satsingen ved å engasjere Camilla Ødegård og Maria Hereid Kristiansen som prosjektledere. Sammen er de i gang med å jobbe for å vise frem Østfold som en rik matregion og å fortelle de gode historiene fra Østfold.
Camilla er odelsjente fra Skjeberg. Her møter du herlig latter, ekte engasjement og en evne til å se hvordan de gode ideene skal settes ut i live. Camilla brenner for å løfte norske råvarer og å utvikle lokale initiativ. Derfor gleder hun seg stort til å være med å løfte Østfold som mat- og drikke-region. Camilla jobber også hos Rygge Meieri. Der har hun vært med på store deler av reisen og kjenner godt til mange av fasene en lokalmat-produsent går igjennom.

Hun har Master i matvitenskap fra NMBU, gründerskolen i Singapore, og Master of Management fra BI i Nyskapning og kommersialisering. Camilla har 14 års erfaring fra TINE , der hun har arbeidet med store deler av verdikjeden; fra utviklingsmuligheter innen drift, produktutvikling, kvalitetsledelse, til innovasjon og prosjektledelse.


Maria er også odelsjente og er fra Rakkestad. Maria syns det er gøy å bygge opp strukturer som gir den beste forutsetningen for å skape resultater. Drivkraften er å se gevinstene av godt samarbeid og at flest mulig får nyte av denne gevinsten. Hun har i flere år jobbet i bygg- og anleggsbransjen, og er nå i Rakkestad Næringsråd. Erfaringen er innen salg, intern struktur og optimalisering av organisasjoner, samt synliggjøring på digitale plattformer. Utdanningen er Bachelor of Management fra handelshøyskolen BI og agronom fra Kalnes videregående skole.


De nye prosjektlederne har allerede brettet opp ermene og er i gang med å løfte frem alle de flinke matprodusentene i Østfold. Med stolthet skal vi sammen sette Østfold på kartet. Smak på Østfold er et hovedprosjekt hvor vi sammen skal gjøre vår region til Norges råeste innen mat og drikke. Vi skal lære av hverandre, bygge nettverk, fortelle de gode historiene og skape flere arbeidsplasser lokalt.

Guldkorn vil målrettet jobbe for at medlemmene våre får vise frem og selge sine produkter, og at vi sammen skaper de gode møteplassene for kunnskapsdeling.


Det beste fra havet, elvene, skogene og jorda. De fineste folka med den lange erfaringen og det luneste smilet.

Østfold er et bra sted. Vil du smake?Vi gleder oss til å treffe dere! Vil du komme i kontakt? Send e-post til Camilla. Send e-post til Maria.


Comments


bottom of page