Askim Frukt - og Bærpresseri

Askim Frukt– og Bærpresseri AS har presset lokal frukt og bær i generasjoner. Helt siden 1936 har hageeiere kunnet levere inn råstoff fra egen hage og for så å kjøpe tilbake safter, geleer, cider og syltetøy produsert hos oss.

Kontakt

69 81 98 00

+47

Instagram.png
Facebook.png

Bli bedre kjent med

Askim Frukt - og Bærpresseri

Det er fortsatt mange som plukker bær og epler, og hver høst samarbeider vi med eplemottak flere steder på Østlandet. Vi mener at epler fra hagen fortjener å bli brukt! Hver høst presses friske og modne epler ved presseriet i Askim hvor vi fremstiller blant annet den rene, klare og gyldne Eplemosten vi er så kjent for.

Ved fabrikken i Askim holdes butikken oppe hele året og her selger vi egenproduserte bær-og fruktprodukter, samt varer fra andre småskalaprodusenter. Her får du mange gode gavetips og spesielle produkter du ikke finner andre steder. Vi gir deg en unik handleopplevelse! I tilknytning til butikken er det et lite museum hvor du kan rusle rundt og oppleve presseriet i tidligere tider, lære om fruktpressing og får mer kunnskap om frukt og bær. Det er mulighet for å smake på Smaksdisken og i Drivhuset finner du spennende interiørvarer.


Askim Frukt– og Bærpresseri er Norges største produsent av norsk kaldpresset rapsolje og produserer rapsoljen Odelia, samt vår egen hjertevennlige rapsolje.

Du liker kanskje også...