top of page

Askim Frukt - og Bærpresseri

Askim Frukt– og Bærpresseri AS har presset lokal frukt og bær i generasjoner. Helt siden 1936 har hageeiere kunnet levere inn råstoff fra egen hage og for så å kjøpe tilbake safter, geleer, cider og syltetøy produsert hos oss.

Kontakt

69 81 98 00

+47

Instagram.png
Facebook.png

Bli bedre kjent med

Askim Frukt - og Bærpresseri

Det er fortsatt mange som plukker bær og epler, og hver høst samarbeider vi med eplemottak flere steder på Østlandet. Vi mener at epler fra hagen fortjener å bli brukt! Hver høst presses friske og modne epler ved presseriet i Askim hvor vi fremstiller blant annet den rene, klare og gyldne Eplemosten vi er så kjent for.

Ved fabrikken i Askim holdes butikken oppe hele året og her selger vi egenproduserte bær-og fruktprodukter, samt varer fra andre småskalaprodusenter. Her får du mange gode gavetips og spesielle produkter du ikke finner andre steder. Vi gir deg en unik handleopplevelse! I tilknytning til butikken er det et lite museum hvor du kan rusle rundt og oppleve presseriet i tidligere tider, lære om fruktpressing og får mer kunnskap om frukt og bær. Det er mulighet for å smake på Smaksdisken og i Drivhuset finner du spennende interiørvarer.


Askim Frukt– og Bærpresseri er Norges største produsent av norsk kaldpresset rapsolje og produserer rapsoljen Odelia, samt vår egen hjertevennlige rapsolje.

Du liker kanskje også...

bottom of page