top of page

La Mòss

I år 1662 ble Østfolds eldste region grunnlagt. Her ligger restaurant La Mòss. La Mòss holder til i den lille byen Mysen, kjent for rolige omgivelser og skogsområder. Mysen er omringet av små elver og flust av havre- og kornåkere. Grønn og frisk om sommeren og gylden som gull om høsten.

Bli bedre kjent med

La Mòss

Kjærlighet er den sterkeste menneskelige følelsen. Kjærlighet har vært den største byggesteinen bak ideen om La Mòss. Bak restaurantens murfasade ligger det mange tanker om hvordan vi skal gi dere en unik matopplevelse som nytes i en behagelig atmosfære.

Vi hadde en drøm som nå er blitt til virkelighet. Vår drøm er å serverer deg vårt syn på mat. Entusiasme og engasjement. Når du kommer inn  døren møtes du av en unik atmosfære. Du blir omringet av behagelig ujålete interiør, sett deg ned senk skuldrene. Vårt mål er å  imponere deg.


La Mòss restaurant gir deg folkelig gourmet av de beste råvarer. Vi vet at våre lokale leverandører tar godt vare på dyra sine og steller pent med naturen. Vi setter høye krav til råvarene vi bruker og benytter oss av lokale leverandører og gårder som ligger i korte avstander fra oss. Menyen som serveres endrer seg hver uke og etter sesong. På menyen vil du imidlertid alltid finne valg på forretter, hovedretter, mellomrett og dessert. Du kan velge en rett, eller en helaften med fem retter.

Du liker kanskje også...

bottom of page