top of page

Bamsrudlåven

Bamsrudlåven er en familiebedrift som ble etablert i 1997, med mål om å utnytte gårdens ressurser på en bærekraftig måte. Gården ligger ved Mysen i hjertet av Indre Østfold og det drives konsum eggproduksjon med 7500 frittgående høner, samt selskapslokale og iskremproduksjon basert på lokale råvarer.

Bli bedre kjent med

Bamsrudlåven

Ideen om å gjøre om låven til selskapslokale kom etter en familietur til Disneyland i Paris i 1994. Bestemor Ducks restaurant i en gammel låve ble vår inspirasjon til å gjøre om låven. Vårt mål er å skape en lett og behagelig atmosfære, hvor man kan senke skuldrene og nyte god hjemmelaget mat basert på lokale råvarer.

 

Vi har plass til opptil 100 gjester og har mange års erfaring med arrangering av selskaper, bryllup, møter og julebord. Vi har 3 lokaler – Trevet (maks 40 pers), Gamlestua (maks 30 pers) og Låven (maks 100 pers). Selskapslokalet går side om side med tradisjonell gårdsdrift med 7500 frittgående høner som legger egg og selges under merkevaren Prior. Å lage et produkt av gårdens råvarer var lenge en drøm. Ideen om å lage en italiensk inspirert melkeis kom naturlig da en frier fra nabogården kom over åsen med fersk melk i spannet. Dagens melk og dagens egg gir dagens is! I 2013 startet iseventyret på Bamsrud og i dag selges isen i dagligvare butikker, kolonialer, spesialforretninger og kafeer rundt Oslofjorden.

 

Vi har per i dag 6 smaker; Vanilje, krokan, jordbær, kaffe & kakao, eplesorbet og bjørnebærsorbet. Vanilje og krokanisen er tildelt Spesialtetsmerket for unik smak.

Du liker kanskje også...

bottom of page