Holmelam

Holmelam produseres på Holme Gård, beliggende ved Krogstadfjorden i Råde. Det har vært drevet jordbruk og fiske på Holme i lang tid, og på 1300-tallet tilhørte gården Nonneseter kloster Oslo. Gården har vært i familiens eie siden 1742, og dagens eier og driver er 8. generasjon.

Kontakt

97 68 07 58

+47

Instagram.png
Facebook.png

Bli bedre kjent med

Holmelam

Produksjon på gården er foruten småfe; korn, grovfôr erter og raps. Dyrene fôres kun av gårdens egenproduserte råvarer.


«Ferdig saltet lam»
Kjøtt fra lam på kystbeiter har en meget god kvalitet og smak. Holmelam er en norsk variant av det berøte franske agneau pré-salé - «ferdig saltet lam». Møtet mellom hav og land i Oslofjorden har avgrenset svært spesielle beiter. De salte myrene har en naturlig subtil balanse.


Unike planter for en unik smak
Den spesielle floraen har mange forskjellige urter som stadig oversprøytes fra sjøen. Lammenes høye inntak av salt og jod resulterer i kjøtt med et mer ømt og saftigere muskelvev.


Gårdens produkter for salg:
Lammekjøtt
Helgrillet lam, med/uten kokk
Skinn
Garn

Du liker kanskje også...