top of page

Majoren Kro og Stue

Majorens Kro & Stue ble høsten 2019 totalrenovert, og gjenoppstod i ny, minimalistisk drakt. Veggene er midnattsblå, og prydes av abstrakt kunst fra lokale kunstnere i Gamlebyen. Med Majorens nye, moderne og innbydende lokaler i skandinavisk stil, satses det nå i større grad på både lunsj- og kafégjester, men også middagsgjester som ønsker en femretters overraskelsesmeny.

Bli bedre kjent med

Majoren Kro og Stue

Vi håper at forbipasserende vil finne sin vei inn til oss, og nyte noe av menyens fristelser. Året så langt har vist positive resultater, og vi ser frem til en flott fortsettelse i Majorens historie, sier daglig leder, Markus Nagele.


Matrettene i vår meny bygger på et konsept om å tilby noe for enhver smak, inspirert av regionale mattradisjoner, og bestående av sesongens beste råvarer. For å oppnå dette benytter vi oss av lokale råvarer så langt det lar seg gjøre. Vi er stolte av å presentere våre nye supplementer til menyen – biff og biffburger fra de lokale bøndene, Guldkolla. Rettene er laget av den bevaringsverdige storferasen, Rødkolle, som har tilhørighet til Østfold.


Gjennom vårt medlemskap i Guldkorn, Regional Matkultur Østfold, Akershus og Oslo, Norges Kokkers Mesterlaug, og som første autoriserte Akevittrestaurant i Østfold, ønsker vi på Majorens Kro & Stue også å bidra til å fremme bruken av lokale råvarer og mattradisjoner i nærmiljøet. Vi er stolte over vår tradisjonsrike bedrift, som i år feirer hele 30 år.

Du liker kanskje også...

bottom of page