top of page

Råde Bakeri og konditori

Råde Bakeri & Konditori er en lokalhåndverksbedrift som ble grunnlagt i 1933 av Ole Fredriksen. Siden etableringen har bakeriet lagt vekt på kvalitet og faglig dyktighet.

Bli bedre kjent med

Råde Bakeri og konditori

Råde Bakeri & Konditori og Råde Bakeri utsalg omsetter for 75 mill. kr. og det er 90 ansatte ved bedriften. Vi reiser på messer og kurs i Europa for å hente inspirasjon til nye produkter og trender.


Tradisjoner
I 80 år har Råde Bakeri & Konditori vært kjent for sine kvalitetsprodukter. I de siste tiårene har vi utviklet et konditorteam som har hevdet seg både nasjonalt og internasjonalt og høstet høy anerkjennelse for sine ferdigheter. Denne tradisjonen ønsker vi å ta vare på og gir våre ansatte kontinuerlig oppdatering med kurser og reiser for å opprettholde den standarden som kreves.


Kvalitet
Høy kvalitet på alle produkter er en forutsetning for å virksomhet, og vår produktfilosofi går ut på å hele tiden og tilby de beste produktene i markedet. Kun førsteklasses råvarer er bra nok, og vi er meget nøye med å plukke ut råstoff til vår produksjon

Du liker kanskje også...

bottom of page