top of page

St. Peters Restaurant

St Peter's Restaurant er en moderne skandinavisk restaurant etablert i 2019 med lidenskap og kjærlighet til gastronomi. Restauranten holder til i Øyenkilen (Fredrikstad) ved Marnet Marina Park, med en fortryllende havutsikt.


Vi valgte St Peter's Restaurant - som restaurantens navn for å gjenspeile konseptet vårt. St Peter er beskytteren av alle mennesker tilknyttet matproduksjon, alle de samarbeider vi med. Ved å velge akkurat dette navnet ville vi vise både takknemlighet for råvarene vi får, samt en enorm respekt for de alle småskalamatprodusentene.

Bli bedre kjent med

St. Peters Restaurant

Vår matfilosofi er enkel og tydelig - vi mener at de varene som er i sesong er de absolutt beste- både når det gjelder kvalitet og smak! Restauranten samarbeider naturligvis med lokale kjøtt-, fiske- og grønnsaksprodusenter. Det er derfor flesteparten av rettene våre er 100% lokalbasert og hjemmelaget.

Siden vi er så ekstremt opptatte av gode produkter, og ønsker å gi gjestene smaksopplevelse utenom det vanlige, så gjør vi også en del ting som er sjeldne for restaurant. Vi dyrker nemlig ulike typer mikrogrønt og spirer i vår innendørs kjøkkenhage som er plassert i selve spiseområdet i restauranten. Dessuten, bruker vi forskjellige konserveringsmetoder, bl.a. fermentering, sylting, tørking, for å holde sesongens produkter brukbare gjennom året.


For oss er St Peter's Restaurant stedet for unike opplevelser som sitter lenge i minnet gjestene våre. Et besøk hos oss skal være en smakfull, ærlig og overraskende smaksopplevelse, sier Tatiana Kwiatkowska, daglig leder.


Restauranten har åpent 10 måneder i året.

Du liker kanskje også...

bottom of page