top of page

Villa Welhaven

Villa Welhaven holder til i en gammel Villa i Mysen som ligger mellom nye mursteinsbygninger. Villa Welhaven er spisestedet med leken atmosfære og frisk, folkelig mat.

Bli bedre kjent med

Villa Welhaven

Villa Welhaven er et spiseri, eller cafe om du vil, med egen landhandel.

På Villa Mat og Mer får du servert fersk mat som vi har stått opp tidlig for å forberede. Fra vårt spiseri ordnes det salater, blingser, foccacia og mange varianter av søte godsaker som lapper, boller og kaker.

Alt dette kan du nyte i våre trivelige lokaler og ute på tunet, eller kanskje du vil ta det med deg for å hygge deg litt ekstra på jobb, på tur eller hjemme i sofaen.


Villa Welhaven være den gamle gode landhandelen i ny prakt. Det første du ser når du stikker innom er en stor disk som bugner av ferske bakevarer og kaker. I disk og hyller finner du konfekt, flatbrød, kjeks, marinader, syltetøy, krydder, kjøkkenutstyr og annet interiør. Vi vil kunne tilby deg å smake på og kjøpe med deg norskprodusert ost fra ildsjeler rundt om i Norge.

Det skal lukte god mat i lokalene våre. Vi ønsker å dele den matgleden vi selv har og smaken en får når en bruker norske råvarer på tradisjonelt vis eller med en ny vri.

Du liker kanskje også...

bottom of page