top of page

Et sterkt lag tar Guldkorn videre

Gårsdagens årsmøte i Guldkorn ble holdt hos Den Sorte Havre og er vel overstått. Noen styremedlemmer ble takket av og nye ble klappet inn. Guldkorn er et lokalmat-nettverk og medlemmene våre er små og store lokalmat-produsenter, opplevelsesbedrifter, Horeca og Østfold-kommunene. Vi jobber derfor målbevisst for at styret skal representere medlemmene, bransjene og regionen godt.


På bildet: Styrets nestleder Camilla Nordmo og styrets leder Reidar Kaabbel.


Styremedlemmene som ble takket av har alle sammen et inspirerende engasjement for både lokalmat og for Guldkorns virke. Sammen har de hatt en variert bakgrunn og unike relasjoner som gjør at de bringer inn ulike perspektiver, gode refleksjoner og innspill. Det er det som gjør Guldkorn til et solid lag.


I går klappet vi inn fire nye styremedlemmer og to nye varamedlemmer. Her er Horeca, produsenter, kommuner og Bondelaget representert. Fagpersoner som hver har sin unike kompetanse og sitt nettverk. Vi gleder oss over at de har takket ja til å være en del av Guldkorn og ser frem til reisen videre sammen.


Da den formelle delen av møtet var avsluttet presenterte Ingunn Anstensrud Den Sorte Havre. Lokale kornbønder produserer og leverer sorthavre til deres produksjon som igjen blir til sunne og smakfulle kornblandinger og brød- og bakeblandinger.


Noen av disse produktene ble servert årsmøte-deltakerne; som havrekjeks, scones og havrebrød. I tillegg hadde vi nydelig pålegg og ostefat fra Brødr. Ringstad i Rakkestad og eplemoster fra Askim Frukt- og Bærpresseri. Det var tydelig at alle rundt bordet setter pris på den gode måltidsopplevelsen.Styreleder:

Reidar Kaabbel - Våler kommune

Styremedlemmer:

Camilla Nordmo - Smaalensgås fra Østfold AS Ingrid Stokka Sagen - Scandic City, Fredrikstad Gunnar Fiksdal - Askim Frukt- og Bærpresseri

Kristine Hasle - Indre Østfold Kommune

Bo Pedersen - Øst Kaffekompani

1. vara med møteplikt:

Sebastian Engh - Curtisen

2. vara:

Ole Kristian Bergerud - Østfold Bondelag


Årsrapport Guldkorn 2022
.
Download • 11.97MB

Comments


bottom of page