Om Guldkorn
Det beste fra havet, elvene, skogene og jorda. De fineste folka med den lange erfaringen og det luneste smilet.
Østfold er et bra sted
Vil du smake?
I Østfold har vi store produksjoner innenfor alle norsk jordbruks viktige produkter: korn, kjøtt, egg, melk, grønt og bær, og våre store skogsområder er en skattekiste av bær, sopp, fugl, fisk og vilt.
Fra havet henter vi fisk og sjømat, og den allsidige primærnæringen danner grunnlaget for at regionen har en variert og sammensatt næringsmiddel industri med stor foredling.
Vi har mange flotte restauranter med fokus på lokalmat og drikke. Østfold er et herlig sted for "foodies".
Vil du smake?
Ekte, stolte og mangfoldige!
Guldkorns medlemmer er produsenter av mat- og drikkeprodukter i vår region, opplevelsesbedrifter der lokal mat og drikke inngår, hotell, restauranter og cateringbedrifter, gode støttebedrifter som leverer emballasje og merking, kommunene i Østfold, Fylkeskommunen og Statsforvalteren.
Norges sterkeste region på mat og drikke!
Guldkorn skal bidra til økt verdiskaping gjennom omdømme, bevisst- og synliggjøring av mat og drikkeprodukter fra regionen.
Vi ser at mat og drikke hører sammen med opplevelser og reiseliv.
Styreleder:
Reidar Kaabbel - Våler kommune
Styremedlemmer:
Liv Henriette Jacobsen, Østfold Fylkeskommune
Ingrid Stokka Sagen - Scandic City, Fredrikstad
Gunnar Fiksdal - Askim Frukt- og Bærpresseri
Kristine Hasle - Cafe Sammen
Bo Pedersen - Øst Kaffekompani
1. vara med møteplikt:
Sebastian Engh - Curtisen
2. vara:
Ole Kristian Bergerud - Østfold Bondelag
Prosjektleder:
Camilla Nordmo - Tlf. 975 00 512