Unge forbrukere i et bærekraftig matsystem - FATEFATE - Fra bevissthet til engasjement: Unge forbrukere i et bærekraftig matsystem.
Studietur med lokalmatperler på rekke og rad!Studieturen til Indre Østfold i prosjektet Besøksnæringen 2.0 ble en uforglemmelig opplevelse.
Vel overstått årsmøteVel overstått årsmøtet i Guldkorn - Smak på Østfold. Årsmøtet ble i år avholdt på Kalnes Videregående skole. Det ble en hyggelig kveld...
En real arbeidsøkt for lokalmatprodusenter med ønske om vekstEn lokalmatprodusent står foran mange veivalg og det krever en stø og målrettet kurs for å lykkes. Hvordan skiller du deg ut, hva er...
Kan Beskyttede Betegnelser bidra til å gjøre Østfold til en mer attraktiv matregion?Guldkorn er innvilget tilskudd på 100 000 av Innovasjon Norge til å gjennomføre forstudien "Beskyttede Betegnelser i Østfold.
Brakte utfordringer og innspill til Statsrådens bordFredag 5. april brakte Guldkorn utvalgte utfordringer og innspill til Statsrådens bord.
- Trendkonferansen skapte nye bånd mellom produsenter, spisesteder og dagligvareGjester og kunder får ikke nok av lokalmat, men hvordan få mer Østfoldmat ut på menyene? Hvordan få de fantastiske historiene om...