En festdag for smak, kvalitet og håndverk!Smak på Østfold-konferansen 2024 på Verket Scene i Moss ble en festdag for smak, kvalitet og håndverk!
En produktiv workshop om bærekraftige matsystemer i ØstfoldHva er viktigst når det gjelder å få til en bærekraftomstilling i matsystemene? Hvilke bærekraftige produksjoner og lokale samarbeid...
Grensens smakerGjennom Interreg-prosjektet Grensens smaker skal Guldkorn jobbe med kompetanse, kapasitet og kjøpekraft for bærekraftige måltider i...
Sammen om å heie frem Østfoldmaten!I Østfold har vi laget lokalmat i 10000 år. Ikke rart vi har blitt gode. Nå skal resultatet av 10 000 års jobbing nå ut til enda flere....
Unge forbrukere i et bærekraftig matsystem - FATEFATE - Fra bevissthet til engasjement: Unge forbrukere i et bærekraftig matsystem.
Studietur med lokalmatperler på rekke og rad!Studieturen til Indre Østfold i prosjektet Besøksnæringen 2.0 ble en uforglemmelig opplevelse.
Vel overstått årsmøteVel overstått årsmøtet i Guldkorn - Smak på Østfold. Årsmøtet ble i år avholdt på Kalnes Videregående skole. Det ble en hyggelig kveld...