top of page
Hva rører seg innenfor lokalmat og drikke i Østfold?


Smak på Østfold samles på UMAMI Arena
Fra 18. til 20. mars samles matprodusenter, kokker og lærlinger fra Østfold for å sette fylkets lokale smaker på kartet under UMAMI Arena.


Gratulerer til INSPIRIA med den nye matlabben!
Det ble en fantastisk åpning av den nye matlaben på Inspiria under kickoffen for Interreg-prosjektet Grensens Smaker den 24.–25. februar!


Kick-off for Interreg-prosjektet "Grensens Smaker" – Et grenseløst samarbeid for lokalmat
Den 24. og 25. februar var Guldkorn medarrangør av kick-off for det nye Interreg-prosjektet "Grensens Smaker", en satsing som skal styrke sa


Heidi Bjerkan inspirerte på reiselivskonferansen til Visit Indre Østfold
Styreleder i Guldkorn, Reidar Kaabbel, hadde fått i oppdrag å intervjuet den anerkjente kokken og restauranteieren Heidi Bjerkan, kjent for


Er du klar til å utvikle deg? Vil du styrke etterspørselen etter dine lokale produkter?
Save the date Interreg-prosjektet Grensen smaker inviterer til spennende lunsj til lunsj workshop 24. - 25. februar på Inspiria Science...


Kurs for kokker med fokus på sjømat
Fra og med februar 2025 har kokker i grenseregionen mulighet til å delta på kurs i ny sjømat. Kurset belyser bærekraftige råvarer fra...


En festdag for smak, kvalitet og håndverk!
Smak på Østfold-konferansen 2024 på Verket Scene i Moss ble en festdag for smak, kvalitet og håndverk!
bottom of page