top of page
Hva rører seg innenfor lokalmat og drikke i Østfold?


Kurs for kokker med fokus på sjømat
Fra og med februar 2025 har kokker i grenseregionen mulighet til å delta på kurs i ny sjømat. Kurset belyser bærekraftige råvarer fra...


En festdag for smak, kvalitet og håndverk!
Smak på Østfold-konferansen 2024 på Verket Scene i Moss ble en festdag for smak, kvalitet og håndverk!


En produktiv workshop om bærekraftige matsystemer i Østfold
Hva er viktigst når det gjelder å få til en bærekraftomstilling i matsystemene? Hvilke bærekraftige produksjoner og lokale samarbeid...


Grensens smaker
Gjennom Interreg-prosjektet Grensens smaker skal Guldkorn jobbe med kompetanse, kapasitet og kjøpekraft for bærekraftige måltider i...


Sammen om å heie frem Østfoldmaten!
I Østfold har vi laget lokalmat i 10000 år. Ikke rart vi har blitt gode. Nå skal resultatet av 10 000 års jobbing nå ut til enda flere....


Unge forbrukere i et bærekraftig matsystem - FATE
FATE - Fra bevissthet til engasjement: Unge forbrukere i et bærekraftig matsystem.


Studietur med lokalmatperler på rekke og rad!
Studieturen til Indre Østfold i prosjektet Besøksnæringen 2.0 ble en uforglemmelig opplevelse.
bottom of page



