Norsk brødhistorie skapes i ØstfoldRåde Bakeri har sammen med Den Sorte Havre utviklet et brød basert på kun norske råvarer og hele 60 prosent er Svarthavre. Råde Bakeri...
Lokalprodusert krydderurter og grønt året rundt hos Lille BladHva kan man benytte de mange gårders ubrukte driftsbygninger til? Dette spørsmålet var starten på det som i dag er Lille Blad. Landbruks-...
Landbruks- og matministeren heier frem Østfold-matDet norske landbruket produserer kvalitet, sa Landbruks- og matminister Sandra Borch under sitt besøk hos Den Sorte Havre. Ministeren tok...
Østfoldprodusenter bidro sterkt til rekord i lokalmat-salg- Det ligger mye lidenskap, hardt arbeid og ikke minst mange arbeidsplasser bak alle Østfold-varene som har bidratt til rekord for...
Bamsrudlåven finalist i Det Norske MåltidDet Norske Måltid er en kåring av de beste mat- og drikkeproduktene i Norge. I morgen, 2. februar er selve finalen og en av finalistene i...
Kursoversikt januar og februarFor mange av oss som jobber innen matproduksjon og landbruk er nyåret en fin tid å benytte til kurs og kunnskapspåfyll. Det er ennå noen...
Nye prosjektledere i GuldkornMed stolthet jobber Guldkorn for at Østfold blir Norges råeste region innen mat og drikke. Vi styrker nå denne satsingen ved å engasjere...