top of page
Hva rører seg innenfor lokalmat og drikke i Østfold?


En real arbeidsøkt for lokalmatprodusenter med ønske om vekst
En lokalmatprodusent står foran mange veivalg og det krever en stø og målrettet kurs for å lykkes. Hvordan skiller du deg ut, hva er...


Kan Beskyttede Betegnelser bidra til å gjøre Østfold til en mer attraktiv matregion?
Guldkorn er innvilget tilskudd på 100 000 av Innovasjon Norge til å gjennomføre forstudien "Beskyttede Betegnelser i Østfold.


Brakte utfordringer og innspill til Statsrådens bord
Fredag 5. april brakte Guldkorn utvalgte utfordringer og innspill til Statsrådens bord.


- Trendkonferansen skapte nye bånd mellom produsenter, spisesteder og dagligvare
Gjester og kunder får ikke nok av lokalmat, men hvordan få mer Østfoldmat ut på menyene? Hvordan få de fantastiske historiene om...


Østfold-mat serveres artistene på Tons of Rock
Festivalen Tons of Rock arrangeres for åttende gang i år, 21. – 24. juni, og byr publikum på noe av det beste innen rock og metal....


Et sterkt lag tar Guldkorn videre
Gårsdagens årsmøte i Guldkorn ble holdt hos Den Sorte Havre og er vel overstått. Noen styremedlemmer ble takket av og nye ble klappet...


Lokal mat på Østfoldkonferansen
Klart at Østfoldkonferansen skal servere matopplevelser fra nettopp havet, elvene, skogene og jorda her i Østfold. Kjøkkensjefen,...
bottom of page